Δευτέρα 18 Αυγούστου 2008

Να γιατί και οι χουντικοί πρέπει να έχουν τον «άγιο» τους!!!

http://gaios.files.wordpress.com/2007/04/21a.jpg
Παΐσιος:

Ένα ανθρωπάκι, που πάνε να το αγιοποιήσουν για να το έχουν προστάτη όλοι οι πυροβολημένοι όλα τα βλήματα όλοι οι «χριστιανο»-φασίστες του διαδικτύου...

Όπως, και, η ΟΟΔΕ, οι προβοκάτορες αυτοί που εργάζονταν με άνωθεν (του Χριστόδουλου;) εντολή για την γελοιοποίηση της Ορθοδοξίας.

Ένα από τα μέλη της οργάνωσης αυτής, μάλιστα, είχε φτιάξει και σκίτσο του καλόγερου με τίτλο "ο όσιος Παΐσιος", και το κυκλοφορούσε με μέηλ... Στα φόρουμ δε, έλεγαν ότι έχουν την προστασία του Χριστόδουλου...

Τέτοια άνωθεν εντολή (του Χριστοδούλου κι αυτός;) δεν είχε άραγε και ο Βαβύλης στην αποστολή του εκεί με τον Ειρηναίο στην Ιερουσαλήμ; Αυτός βέβαια, δεν είχε φτιάξει σκίτσο του Παΐσιου, αλλά λεγόταν ότι είχε κάνει επάνω του τατουάζ τον Ειρηναίο...

Αν κάποιος νομίζει ότι κάτι δεν είναι σωστό από αυτά που γράφουμε, να μας το πει...


Να γιατί και οι χουντικοί πρέπει να έχουν τον «άγιο» τους:

ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ:

http://www.xfe.gr/graphs/paisios3.jpg
«Θα έρθει η ώρα που και οι άπιστοι άρχοντες, όχι μόνον οι πιστοί, θα καταλάβουν ότι αν δεν υπάρχει πίστη δεν μπορεί να σταθεί ο κόσμος και θα επιβάλουν κάπου να πιστεύουν, για να κρατούν τον κόσμο. Μετά από χρόνια, μια μέρα αν δεν κάνεις προσευχή, θα σε κλείνουν φυλακή! Θα δίνης λογαριασμό στον άρχοντα αν προσευχήθηκες ή όχι! ..Θα έρθουν τα πράγματα στη θέση τους.»

(Από το βιβλίο του Παΐσιου «Με πόνο και αγάπη για τον σύγχρονο άνθρωπο»)


Ήρθε η ώρα αυτή, με τη μασονοκίνητη χούντα της 21ης Απριλίου 1967, του συνθήματος «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών» όπου οι βασανιστές ανέκριναν αντιφρονούντες, χτυπώντας τους και... βλαστημώντας τους τα Θεία: «άθεος είσαι ρε, γ.. την.. γ..τον..»!!!..

7 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ

http://xairete.blogspot.com/2009/07/blog-post_2468.html

P. MICHALOPOULOS είπε...

Σαλάτα

Σάββατο, 18 Οκτώβριος 2008

Ο ηγούμενος Εφράιμ του Βατοπεδίου...

[...]

Ευφυής, αλλά στριμωγμένος, πέφτει στο τέλος σε λάθος τακτική. Στο πρόσωπό του διαβλέπει ότι κάποιοι «θέλουν να πλήξουν τις αξίες της Ορθοδοξίας, του μοναχισμού, τους θεσμούς» - θα το κρίνει ο χρόνος προφητεύει. Και ανοσιουργεί απέναντι στη θλίψη καταφρονεμένων πιστών.

Επικαλείται την παντεπόπτισσα Παναγιά, εύχεται η Κυρία Θεοτόκος («στην οποία είναι αφιερωμένη και η Ιερά Μονή Βατοπεδίου»...) να αναλάβει τα πάντα, να φωτίσει όλους, να γίνουν κατά το άγιο θέλημά Της.

Θυμάστε τον ψευδεπίγραφο μοναχό Βαβύλη, η πολυσχιδής δράση του οποίου άφησε άναυδο το πανελλήνιο;

Ο π. Εφραίμ -προς Θεού- δεν είναι ένας Βαβύλης υπερπολυτελείας.

Κατά κυριολεξία μοναχός πια, μάς έδειξε πόσο εύκολα ένας δαιμόνιος άνθρωπος μπορεί να κάνει σαλάτα τον πολιτικό και νομικό κόσμο, αναστατώνοντας μια χώρα. [...]


H KAΘHMEPINH

P. MICHALOPOULOS είπε...

Κυριακή, 27 Μαρτίου 2005

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

Σεβασμιώτατοι Άγιοι Πατέρες, ευλογείτε!

Καταγγέλλω ενώπιόν σας, τον Αρχιμανδρίτη π. Νεκτάριο Μουλατσιώτη, για σκανδαλισμό, διότι:

Από την αρχή της «ροκ καριέρας» του, και όταν κάποιες ενέργειές του θεωρήθηκαν ότι έπρεπε να ελεγχθούν από την Εκκλησία, από επιτροπή υπό τον Σεβ. κ. Άνθιμο (αν θυμάμαι καλά) τότε, κατάφερε λένε, να αποτρέψει κάθε εις βάρος του ποινή, απειλώντας ότι αν τον τιμωρήσουν, θα αποκαλύψει ποιοι δεσποτάδες κρύβονται πίσω από τα γυναικεία ονόματα - παρατσούκλια που αποδίδονται σε (ομοφυλόφιλους προφανώς) κληρικούς!

Σήμερα, ένας δημοσιογράφος κάνει «κάθε βράδυ - κάθε βράδυ» (κατά τον Μακαριώτατο), θέμα με τις «κουδουνίστρες» (ομοφυλόφιλους εννοεί), Επισκόπους με γυναικεία ονόματα - παρατσούκλια, που κατ' αυτόν δεν είναι ούτε ένας ούτε δυο αλλά γύρω στους 40 (σαράντα)!

Ο ίδιος δε ο δημοσιογράφος (ο κ. Σπύρος Καρατζαφέρης, του «εκ-κεντρικού δελτίου» του τηλεοπτικού σταθμού EXTRA3), αναφέρει τακτικά στις εκπομπές του ότι τα στοιχεία, του τα δίνουν «μέσα από την Εκκλησία», άνθρωποι που θέλουν να του πουλήσουν εκδούλευση ώστε αυτοί να μένουν στο απυρόβλητο της κριτικής του και των αποκαλύψεών του.

Τα ανωτέρω, με κάνουν να αναρωτιέμαι ποια άραγε να είναι εν προκειμένω η συνεισφορά του π. Νεκταρίου; Και, αν είναι αυτός που πληροφορεί τον κ. Καρατζαφέρη, τι κέρδος έχει, όταν «τα δικά του» είναι σε πρώτο πλάνο τακτικά στην τηλεόραση, όπως: εμφάνιση (με τα «καλογέρια» του) ανάμεσα σε ημίγυμνες γυναίκες, εμφάνιση στην εκπομπή «παραπληροφόρηση» του ALPHA όπου γελοιοποιούσε την προσευχή, χοροστασία στο γάμο του κ. Μικρούτσικου όπου γελοιοποιήθηκε και το μυστήριο του γάμου κλπ, κλπ.

Αλλά, τώρα, καταγγέλλεται ο π. Νεκτάριος (σήμερα Κυριακή, 27 Μαρτίου 2005) ως πληροφοριοδότης του δημοσιογράφου κ. Τράγκα (νομίζω ότι και αυτόν τον έχει παντρέψει)! Καταγγέλλεται από τον κ. Βλάχο, δικηγόρο του κ. Βαβύλη! Σήμερα, στην εκπομπή του κ. Γιώργου Οικονομέα «πρωινές σελίδες» στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA! Ο δικηγόρος λοιπόν, κατήγγειλε τον κ. Μουλατσιώτη ότι αυτός ως εξομολόγος (!) είναι ο πληροφοριοδότης που αποκάλυψε στον κ. Τράγκα μυστικά εξομολογήσεως. Κατήγγειλε συγκεκριμένα, ότι το σπίτι του κ. Βαβύλη (τι άλλη σχέση είχαν και ο ένας πήγαινε στο σπίτι του άλλου;), το αποκάλυψε ο π. Νεκτάριος στον κ. Τράγκα ο οποίος (ως δημοσιογράφος, εκδότης και καναλάρχης) πήγε πρώτος εκεί μαζί με την ασφάλεια για ρεπορτάζ! Την καταγγελία δε αυτή, την άκουσε (από άλλο παράθυρο) ο κ. Τράγκας ο οποίος «εμμέσως πλην σαφώς», που λένε, την επιβεβαίωσε, όπως εγώ κατάλαβα.

Σεβασμιώτατοι Άγιοι Πατέρες,

Στην αρχή (πριν δυο ή τρεις μήνες) των αποκαλύψεων για τα σκάνδαλα στην Εκκλησία, ένα από τα επιχειρήματα του Αγίου Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμου κατά όσων κάνουν τις αποκαλύψεις αυτές ήταν ότι «δεν πρέπει να λέγονται δημόσια όσα ιεράρχες πράττουν στην ιδιωτική τους ζωή, όπως και οι ιερωμένοι δεν αποκαλύπτουν μυστικά των εξομολογούμενων σε αυτούς»!!!

Αναρωτιέμαι λοιπόν μετά από αυτά, από ποιους μυστικούς ή φανερούς πράκτορες πρέπει να φυλαγόμαστε ως (πιστοί στο μυστήριο της εξομολόγησης) χριστιανοί, όταν όπως φαίνεται έχει αρχίσει μια βεντέτα στους «εκκλησιαστικούς» και παρακρατικούς κύκλους όπου όπως είναι φυσικό, δεν υπάρχει ούτε ιερό ούτε όσιο.

Γι' αυτό το τελευταίο, και για όλα τα άλλα που σας ανέφερα, παρακαλώ ερευνείστε την περίπτωση του (και «πληροφοριοδότη»;) π. Νεκτάριου (διαθέτω κασέτα με τη σημερινή εκπομπή του ALPHA) και αν αληθεύουν οι καταγγελίες αποσχηματίστε (αυτή νομίζω είναι η ποινή) τον και «παπαροκά» αποκαλούμενο, «ιερωμένο» κ. Μουλατσιώτη.


Μετά τιμής,

Παναγιώτης Μιχαλόπουλος

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ

http://xairete.blogspot.com/2010/01/blog-post_3706.html

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ

http://xairete.blogspot.com/2010/01/blog-post_7726.html

Ανώνυμος είπε...

Ρωτάς κιόλας; Τίποτε δεν είναι σωστό από όσα γράφεις!

P. MICHALOPOULOS είπε...

Να γιατί και οι χουντικοί πρέπει να έχουν τον «άγιο» τους:

ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ:

«Θα έρθει η ώρα που και οι άπιστοι άρχοντες, όχι μόνον οι πιστοί, θα καταλάβουν ότι αν δεν υπάρχει πίστη δεν μπορεί να σταθεί ο κόσμος και θα επιβάλουν κάπου να πιστεύουν, για να κρατούν τον κόσμο. Μετά από χρόνια, μια μέρα αν δεν κάνεις προσευχή, θα σε κλείνουν φυλακή! Θα δίνης λογαριασμό στον άρχοντα αν προσευχήθηκες ή όχι! ..Θα έρθουν τα πράγματα στη θέση τους.»

(Από το βιβλίο του Παΐσιου «Με πόνο και αγάπη για τον σύγχρονο άνθρωπο»)